FieldComm Group Forums for FOUNDATION Fieldbus technology  

Go Back   FieldComm Group Forums for FOUNDATION Fieldbus technology > Public Forums > Fieldbus User's Network [FUN]

Fieldbus User's Network [FUN] The Fieldbus User Network List Forum. Post your fieldbus related questions here.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old August 14th, 2015, 07:46 AM
SPAMS SPAMS is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 1
Question Device Aborted in ABB800xA

Dear All,

I'm having an issue with some devices that are already commisioned.
Sometimes when I try to change some parameters or change the target of a block it appears a message of "Device is Aborted" on the fields of value. The device still running and the comm it's ok the MVStatus is Good, but as I say, I cannot make any change. I was capable of fix this by re-commisioning the device but I need to know why is this happens and be sure that it won't happen again.
The system is an ABB800xA v5.1.

I'll appreciate any help.

Thank you in advance.

Francisco Azua
Endress + Hauser Chile
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FUN] FF Data Sheets - ARCHIVE Stephen Mitschke Fieldbus User's Network [FUN] 1 May 17th, 2006 08:53 AM
Some questions concerning HIST Nabla Fieldbus User's Network [FUN] 2 March 6th, 2004 09:33 AM
FDT and DD Stephen Mitschke Fieldbus User's Network [FUN] 0 August 12th, 2003 12:24 PM
VCR's - Archive Stephen Mitschke Fieldbus User's Network [FUN] 0 August 12th, 2003 11:39 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 2011-2015 by FieldComm Group. All rights reserved.