FieldComm Group Forums for FOUNDATION Fieldbus technology  

Go Back   FieldComm Group Forums for FOUNDATION Fieldbus technology > Public Forums > Fieldbus User's Network [FUN]

Fieldbus User's Network [FUN] The Fieldbus User Network List Forum. Post your fieldbus related questions here.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old April 26th, 2008, 03:23 PM
jasalamancaP jasalamancaP is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
Question Setting the Set Point in the PID Block.

Hi,
Iím new configuring a system Fieldbus. I have a small system, just a Block AI, PID, AO and Logic block (Linking Device AB). All is working fine, I want to change the set point of the PID from the Logic Block, the PID receive the value in CAS_IN, but internally the set point doesnít change. When I pass the block to Man I can change the value of the set point the PID work fine, but when the module is in CAS the CAS_IN never is assigned to the SP. What Iím doing wrong? Do you have some suggestion?
Thanks for your cooperation.
Jose Salamanca
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FUN] How to count VCR's - Archive Stephen Mitschke Fieldbus User's Network [FUN] 2 August 13th, 2009 01:35 AM
Setting Set Point in PID Block From other. jasalamancaP Fieldbus User's Network [FUN] 1 April 28th, 2008 05:07 PM
[FUN] FF Data Sheets - ARCHIVE Stephen Mitschke Fieldbus User's Network [FUN] 1 May 17th, 2006 09:53 AM
How Many Devices on H1 - Archive Stephen Mitschke Fieldbus User's Network [FUN] 0 August 12th, 2003 12:36 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 2011-2015 by FieldComm Group. All rights reserved.